Binnenafwerking

In de provincie Antwerpen & omstreken

Valse plafonds

verlaagd-plafon
Een vals plafond biedt tal van voordelen dit bij renovatie & nieuwbouw. Dit plafond kan op elke hoogte geplaatst worden en voorzien worden van eventuele spots, ventilatiekanalen en leidingen. Een verlaagd plafond in gipskarton is ook prima in combinatie met extra isolatie.

Scheidingswanden

Quebec, Canada
Wil je snel en eenvoudig kamers herindelen? Dan zijn scheidingswanden in gyproc de aanrader. Afhankelijk van het doel en de gewenste sterkte kunnen de wanden geïsoleerd en sterker gemaakt worden door het kader eerst te verstevigen met osb-platen. Net zoals in gewone wanden is het ook hier ook perfect mogelijk om deuropeningen en ramen te maken.

Voorzetwanden

voorzetwand-gyproc

Voorzetwanden worden vaak gebruikt bij renovaties waarbij de muren in zeer slechte staat verkeren. Met een voorzetwand kan je deze muren opnieuw kaarsrecht maken en indien gewenst extra isoleren met een thermisch en akoestisch voordeel als gevolg. Ook het plaatsen van leidingen, schakelaars en ventilatiebuizen is erg eenvoudig bij gyproc voorzetwanden. Zware constructies zoals een wasmeubel of een toilet kunnen mits de juiste voorbereiding perfect geplaatst worden tegen een voorzetwand.

Bezettingswerken

binnenbezetting
Met ons team van ervaren bezetters gaan we ook graag binnen aan de slag. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van traditionele pleisterwerken. Dit hoofzakelijk voor kleine, middelgrote als grote (particuliere) projecten. Ook het bezetten van badkamers, kelders of accentmuren nemen we graag voor onze rekening. Uiteraard selecteren we voor elk type bezettingswerk het juiste materiaal.

Tegels plaatsen

tegelwerk antwerpen

Een goede analyse van de ondergrond is van essentieel belang. Lijm moet worden aangebracht op een droge, egale, stabiele , olie- en vetvrije ondergrond. Na het ontvetten en stofvrij maken van de bestaande vloer, brengen we een hechtprimer aan ter bevordering van de hechting. Voor elke toepassing selecteren wij de juiste lijm, die dubbel wordt aangebracht. Het juiste gereedschap en de gekozen tegel bepalen het verbruik. Accentueer uw tegels door de juiste kleur en dikte van voeg te kiezen.

Plaatsen van keukens

keuken2 antwerpen

Nieuwe keuken besteld? Maar ziet u op tegen de plaatsing. Bij elke grondige renovatie in eigen beheer of voor derden komt een nieuwe keuken te pas. Als je liever geen zorgen maakt bij het plaatsen van uw droomkeuken, kun je het beste de keuken laten monteren door een ervaren plaatser. Door onze uitgebreide kennis weten we precies hoe een keuken best geplaatst moet worden en daarnaast werken we snel en efficiënt.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat we binnen kunnen uitvoeren.

Heeft uw (totaal)renovatie specifieke noden?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.