Schildertechnieken

In de provincie Antwerpen & omstreken

breng je muren tot leven!

Protectie

Bescherming van de niet te behandelen delen is van essentieel belang. Als herstelfirma voor verzekeringen, ontwikkelaars en immokantoren werken we veel in bewoonde ruimtes om diverse (vocht)schades te herstellen. Hier is netheid van werken van uiterst belangrijk. Daarom investeren wij de nodige tijd in het selecteren van de juiste protectie voor het te beschermen materiaal. Dit zowel binnen als buiten.

Gevels

Het schilderen van gevels is onze specialiteit. Hiervoor gebruiken we steeds de beste kwaliteitsproducten die aansluiten bij de noden van uw woning. Hebt u graag een strakke look dmv water- en vuilafwijzende verf voor buiten of rustiek met kalei die uw woning bij weersomstandigheden tot leven brengt? Of misschien het beste van de twee?

Kaleien

Naast originaliteit en authenticiteit heeft kalei nog voordelen. Je buitenmuren kaleien en nabehandelen zorgt er ook voor dat ze beschermd zijn tegen allerlei weersinvloeden, zoals regenbuien. Daarnaast is kalei ook ideaal als om oneffenheden of ontsierende beschadigingen te camoufleren. Door je binnenmuren te laten kaleien, geef je ze ook een authentieke landelijke look. Door het aanbrengen van deze massa met een blokkwast, krijg je het typische strepeneffect. Wit is de meest gebruikte kleur, maar je kan ook kiezen voor andere kleuren in onze kleurwaaier.

Woonruimtes

Wil je meer dan alleen effen muren? Kies voor onze decoratieve schildertechnieken om wat meer cachet te geven aan je muren. Liever veilig? Dan is een accentmuur de ideale optie.

Badkamers

Vroeger tegelen de populairste keuze voor de afwerking van de badkamer, maar de badkamer schilderen behoort ook tot de mogelijkheden. Zo is schilderen goedkoper dan betegelen en je kan sneller van look wisselen door simpelweg voor een andere kleur te kiezen. Bij het schilderen van je badkamer is de juiste verf van belang. Aangezien de badkamer een vochtige plek is, is de verf die wij gebruiken bestand tegen water & condens. Zo krijg je met goede ventilatie, niet te maken met loskomende verf of schimmelproblemen.

Vloercoating

Vloercoating is een naadloze en waterdichte kunstharslaag op basis van polyurethaan of epoxy. De coating functioneert als een beschermlaag die een slijtlaag vormt op de bestaande vloer, na voorbehandeling. De coating is ca.1 mm dik en kan snel geplaatst worden. Met vloercoating krijgt je bestaande vloer een glanzende of matte uitstraling in kleur naar keuze.

samen de nieuwe look van uw woning bespreken?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.